+359 888 00 99 99

КОМЕРС ТОНИ 91 ЕООД е водеща компания с многогодишен опит в изграждането на сгради за жилищно и мултифункционално предназначение със завършен цикъл на процеси – проектиране, строителство, довършително работи, поддръжка и управление. Фирмата е стартирала своята дейност през 1991г. И за периода на съществуването си е изградила едни добри и дългосрочни отношения с клиентите, които са подплатени от положителната оценка на всички наши клиенти.
За последните години сме построили хотел разполагащ с 120 стаи, ресторант, конферентни зали, жилищни сгради, един от най-модерните тенис комплекси в страната, а в момента проектираме още 2 нови комплекса, единият от които започва строителство през ноември 2017г – бизнес център Авеню. Водещи принципи на нашата работа са: високо качество, коректност, гаранции, отлично обслужване и дългосрочно партньорство. Гаранционно обслужване, поддръжка на сградния фонд и прилежащата територия. Особено внимание се отделя за поддръжката и оптималното функциониране на инфраструктурата на комплексите: общи части и зелени територии, басейни и спортна инфраструктура на места.

НАШИ ОБЕКТИ

Бизнес център Авеню

За администриране на Вашия бизнес предлагаме чудесни оферти за офиси под наем. Може да разположите организирането на дейността си в на бизнес център "Авеню" – модерен комплекс, осигуряващ всички условия за ефективна работа. Центърът е изграден в съответствие с всички стандарти за приятна и безопасна работна среда. Офисите са Клас "А", просторни и модерни помещения с чудесна атмосфера. Частта с офисите има самостоятелен вход, рецепция и панорамни асансьори. В Бизнес центъра има и четири звезден хотел и ресторант. За отдих и отмора е изградена зона за релакс, в която има фитнес, басейн, сауна, фитнес, сауна, джакузи и други екстри. Към центъра има открит и закрит паркинг.

Прочети повече

Тенис център Авеню

Заповядайте в най-модерния комплекс за тенис в България! Тук можете да тренирате състезателен тенис, да се учите да играете, да спортувате за удоволствие и здраве или да се забавлявате с приятели.В комплекса предлагаме обучение, провеждано от професионални треньори. Тенис комплексът разполага с 10 открити клей корта, 3 закрити корта, машина за наплитане на ракети, сграда с бани и съблекални, фитнес, видео зала, спортен магазин, зимно и лятно заведение за хранене и детски кът. Кортовете имат специална настилка, в съответствие с най-високите стандарти, изисквани от световната тенис асоциация.

Прочети повече

Хотел Авеню

Хотел „Авеню” има чудесно стратегическо местоположение в началото на града, което осигуряваща достъп до всяка точка на Бургас. Уютна атмофера и перфектно, професионално обслужване осигуряват спокойствие и комфорт докато сте в хотела. Разполагаме с 8 апартамента, 30 стаи за един човек, 27 двойни стаи и 52 големи двойни стаи. Хотелът предлага подходящи условия за Вашата почивка, туризъм или бизнес пътуване. За провеждането на работни срещиь мероприятия и празнични събития, предлагаме ресторант с капацитет 100 и конферентна зала с 50 места. За ваше удобство може да ползвате безжичен интернет. За поддържане на форма може да посещавате фитнес залата, а за автомобилите е осигурен паркинг.

Прочети повече

Апартаменти Авеню

Модерна сграда, разположена върху собствен терен с площ 1440 кв2, предоставя 35 удобни апартамента под наем. Апартаментите са разпределени в два входа. Достъпът до входовете с чип, гарантира сигурност на живущите. В сградата има още ресторант, магазини, външен и вътрешен паркинг. Всеки апартамент има кухненски бокс, обзаведен с домакински уреди - хладилник, печка, микровълнова фурна, пералня. В апартаментите има още съвременни удобства – бойлер, климатик, кабелна телевизия, телевизор и интернет, а отчитането на сметките за разход на вода и ток се извършва по електронен път. Сградата има висококачествена топлоизолация клас А. За безопасните игри на децата е обособен детски кът.

Прочети повече
начини на плащане
такса поддръжка

ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

План на плащане №1

  • 3% отстъпка от цената
  • 90% от продажната цена при подписване на предварителния договор
  • 10% от продажната цена дължима при подписване на Нотариален акт

План на плащане №2

  • 30% от продажната цена при подписване на предварителния договор
  • 30% от продажната цена на първа плоча
  • 30% от продажната цена на последна плоча
  • 10% от продажната цена дължима при подписване на Нотариален акт

План на плащане №3

  • Първоначална вноска + лизингов индивидуален план (месечни вноски)

План на плащане №4

  • Първоначална вноска + лизингов план от банка