+359 888 00 99 99

Жилищата са с благоприятно изложение и участват в цялостната композиция на модерната визия на комплекса. Апартаментите са съобразени със съвременни¬те стандарти и изисквания за комфорт на обитаване и практично разположение на помещенията. В зоната на комплекса са разположени детски площадки , за най-малките обитатели , които гарантират както тяхната защита , така и спокойствието на родителите . За всички живущи ще има работещ детски център , където винаги може да оставите своето дете за целодневно или почасово гледане от специалисти в тази сфера . В жилищната зона е разположена голяма градина с многообразие от широколистна , иглолистна и храстова растителност – специално подбрана за да гарантира целогодишно декоративен ефект . Пейки и беседки , стрийт фитнес , тенис на маса , ще гарантират удобството на всички живущи ! Зоните за отдих хармонично навлизат в обемите на сградата и обуславят плавния преход между съществуващата зелена система и архитектурните обеми. Паркът е със съвременни елементи на градския дизайн подходящ за сутрешна разходка, отдих и връзка с природата.

СПА ЦЕНТЪР

Целогодишно работещ СПА център разполагащ с отопляемо джакузи с температура до 40 градуса, сауна, парна баня, турска баня, масажни студия – гарант за вашия релакс през студени зимни дни. Закрит басейн с уникален по рода си дизайн.

ОТКРИТ И ЗАКРИТ БАСЕЙН

Модерно направен открит басейн работещ през летните месеци с температура на водата до 33 градуса . С декинг система -материалът е изработен от естествени дървесни частици, към които са добавени висококачествени полимерни свързващи вещества . Чувството когато стъпвате по кадифената повърхност гали сетивата и подсилва усещането Ви за лукс в унисон с природата. Специално проектираната повърхност, непозволяваща приплъзване дори и когато е мокра, Ви дава едно допълнително спокойствие и сигурност за Вас и любимите Ви хора. Цялостната декинг система и начина и на скрит монтаж е така разработена, да Ви предпазва от наранявания в следствие на трески и стърчащи винтове или пирони. За Вас остава насладата от спокойствието и безгрижието – ние сме помислили за всичко останало!

ФИТНЕС И СПОРТ

Фитнес център с уреди на марката разположен върху 300 квадратни метра. Достъпът се осъществява през Рецепция в хотелската част, която ще обслужва СПА центъра, фитнеса, залите, масажните часове. Ще има мини-бар от където може да закупите фреш или освежаваща напитка, както и спортни храни и напитки!

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР

Разположен на партерния етаж на жилищната сграда на територия от 200 квадратни метра.
Модерно оборудван и управляван от лицензирана фирма, за вашето удобство!

АВТОМИВКА

Разположена на сутерена на жилищния комплекс, автомивка „Авеню“ ще разполага с 2 зони за измиване.

ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН

Разположен на партерния етаж на жилищната сграда.
Създаден с цел удобство на всички живущи да имат под ръка всичко необходимо!

ДРУГИ УДОБСТВА

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СПОРТНО ИГРИЩЕ

САЛОН ЗА КРАСОТА

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ

начини на плащане
такса поддръжка

ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

План на плащане №1

  • 3% отстъпка от цената
  • 90% от продажната цена при подписване на предварителния договор
  • 10% от продажната цена дължима при подписване на Нотариален акт

План на плащане №2

  • 30% от продажната цена при подписване на предварителния договор
  • 30% от продажната цена на първа плоча
  • 30% от продажната цена на последна плоча
  • 10% от продажната цена дължима при подписване на Нотариален акт

План на плащане №3

  • Първоначална вноска + лизингов индивидуален план (месечни вноски)

План на плащане №4

  • Първоначална вноска + лизингов план от банка